Öpüşme sahneleriyle olay yaratmıştı! O dizi hakkında flaş gelişme

Netflix'te yayınlanan başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi öpüşme sahneleriyle olay olmuştu. Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili karar verildi.

Öpüşme sahneleriyle olay  yaratmıştı! O dizi hakkında flaş gelişme

Ünlü oyuncu Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un sahil kenarında öpüşme sahneleriyle olay olan Kuş Uçuşu dizisi Netflix'te yayınlanmaya başlar başlamaz gündem olmuştu. İddialı, farklı bir konuya sahip olan dizide Miray Daner'in performansı da yere göğe sığdırılamamıştı. Çok sevilen dizinin hayranlarına müjdeli haber geldi. Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin seni sezonda da devam edeceği iddia edildi. 

Yeni sezonda devam kararı alındı

Mynet'te yer alan habere göre Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar’ı buluşturan Ay Yapım’ın Netflix için çektiği Kuş Uçuşu dizisi seyirciden büyük ilgi görmüştü. Meriç Acemi’nin yazdığı diziyi başarılı yönetmenlerimizden Deniz Yorulmazer yönetmişti. Dizinin yeni sezonunun da geleceği iddia edildi.

Öpüşme sahneleriyle olay  yaratmıştı! O dizi hakkında flaş gelişme - Resim : 1

Konusu herkesi şaşırtmıştı

Kuş Uçuşu dizisi konusuyla herkesi şaşırtmıştı. İki farklı kadın ve iki farklı kuşağın etkileyici hikâyesini anlatan dizinin cephesinden güzel bir haber geldi. Netflix yönetimi dizinin 2. sezon onayını verdi. Birce Akalay başta olmak üzere tüm ekip bir süredir dizinin yeni sezon onayını bekliyordu. Dizinin yeni sezon çekim takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak.