Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Yaralı vatandaşlar korkunç anları anlattı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde sis nedeniyle 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Açıklanan son verilere göre 59 kişi de yaralandı. Kazadan yaralı kurtulan vatandaşlar, o dehşet anlarını anlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Yaralı vatandaşlar korkunç anları anlattı!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin de yaralandığı kazanın ardından diğer yolcular, farklı bir otobüsle Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na getirildi. Gelen yolcular arasından bazılarının hafif yara aldığı ve yakınları tarafından hastaneye götürüldükleri öğrenildi.

 

"ÇOK SİS VARDI"

Kazayı gören Hasan Horasan da, "Çok sis vardı. 2-3 metre görüntü yoktu. O kadar sisliydi. Yolun kenarında insanlar öyle yatıyordu, sağ tarafında da 15-20 kişiye yakın yatıyordu. Kafası kanayan, suratı kan içinde olanlar" dedi.

"OTOBÜS DURAMADI…"

Kazazede Esme Tosun, "Bir ses duyduk, bir anda oldu. Sağ tarafımı vurdum. Boynum ağrıyor. Çok sis vardı. Biri geldi bize vurdu. Bizim otobüste duramadı, bariyerlere çarptı" diye konuştu.

SON DAKİKA: Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası! Korkunç kazada 10 ölü, 59 yaralı var

"SADECE BURNUNDA KANAMA VAR"

Kayınvalidesi otobüste yaralanan Oğuzhan Ağır, "Kendisi saat 04.45 gibi bizi aradı. Sisten dolayı kaza olduğunu söyledi. Otobüsler birbirine çarpmış sanırım. Bizde kendisinden öyle haberdar olduk. Sadece burnunda kanama var, doktora baktıracağız. Ve gözünün altı mor bir şekilde. Kayseri'den geliyorlardı, akşam 19.00'da yola çıkmışlardı. En son Bolu'da görüşmüştük. Sonra Düzce, Sakarya arasında bir yerde böyle bir kaza olmuş" diye konuştu.