Ünlü yıldız üstsüz yakalandı

Ekranların sevilen dizisinde başrol oynayan ünlü isim, Bodrum Torba'da üstsüz güneşlenirken yakalandı. Kuzey Yıldızı dizisinin sevilen ismi Aslıhan Güner ile fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girdi.

Ünlü yıldız üstsüz yakalandı

Kuzey Yıldızı dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, sahilde üstsüz güneşlendi. Güzel oyuncu bu hareketiyle çevredekilerin dikkatini çekti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle bu yılın en çok konuşulan oyuncularından olan Aslıhan Güner, tatil için Bodrum'u tercih etti.

Ünlü yıldız üstsüz yakalandı - Resim : 1Kız kıza tatile çıkan güzel oyuncu önceki gün Torba'daydı. Milliyet'in haberine göre, üstsüz güneşlenen güzel oyuncu kadın arkadaşına güneş kremi sürdürürken objektiflere takıldı.

Ünlü yıldız üstsüz yakalandı - Resim : 2Çevredekilere aldırış etmeyen Güner, yüz üstü yatarak saatlerce güneşlendi. Başarılı oyuncu daha sonra denize girerek ferahladı.

Ünlü yıldız üstsüz yakalandı - Resim : 3Plajda tüm dikkatleri üzerine toplayan oyuncunun birçok hayranı yanına gelip fotoğraf çektirmek istedi.

Dizide kızıl saçları, inatçı tavrı ve tam bir Karadeniz kızı olmasıyla dikkatleri çeken Aslıhan Güner'in aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.