Larissa Gacamer 'Neden çocuğunuz yok?' sorularına isyan etti!

Eski basketbolcu Burak Gacemer’in Brezilyalı manken eşi Larissa Gacemer, sosyal medyada ‘Neden çocuğunuz yok’ sorularına isyan etti. Gacemer, sosyal medya hesabında yayınladığı video ile doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle anne olamayacağını açıkladı.

Eski basketbolcu Burak Gacemer’in Brezilyalı manken eşi Larissa Gacemer, sosyal medyada ‘Neden çocuğunuz yok’ sorularına isyan etti.

Larissa, instagram hesabında yayınladığı video ile doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle anne olamayacağını dile getirdi. Ünlü oyuncu, “Biliyorum bazılarınız iyi niyetle söylüyorsunuz ama iyice saygısız ve kötü yorumlar başladı. Ama hem benim için hem de bu durumları yaşayanlar için yeter. Ben kendimi böyle kabul ettim. Burak da beni böyle kabul etti” dedi.

Hazal Kaya'dan destek

Oyuncu Hazal Kaya'dan Gacemer'e destek gecikmedi. Kaya, sayfasında şu notu paylaştı: "'Beni böyle kabul etti' demen çok dokundu bana. Öylesi, böylesi yok. Şahane bir kadınsın. Eksiğin olmadığı gibi fazlan da var. Dışın kadar için de fazla güzel, belli. Bir an dertlenme kötü ruhlar yüzünden. Söylemeye çalıştığım tam olarak buydu dün mevzu olan videoda. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkes utansın. İnsanlara hadsiz sorular soracağınıza, kendinize bir sorun: Bana ne?"