Liderlerin yerel seçimlerde oy kullanacağı yerler belli oldu

Yerel seçimlere 4 gün kala siyasi parti liderlerinin de oy kullanacağı yerler belli oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da, Bahçeli ve Meral Akşener Ankara'da, Özgür Özel ise Manisa'da oyunu kullanacak.

Liderlerin yerel seçimlerde oy kullanacağı yerler belli oldu

Türkiye'nin heyecanla beklediği yerel seçimlerde son düzlüğe girildi..

Adayların il ve ilçe ziyaretleri hız kesmeden devam ederken, bir diğer yandan Yüksek Seçim Kurulu da (YSK) çalışmalarına devam ediyor.

Kayıtlı 61 milyon 441 bin 882 seçmenin bulunduğu yerel seçimlerde, 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

34 siyasi partinin adayının yarışacağı seçimlerde, ülke genelinde 206 binden fazla sandık kurulacak.

81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimlerde, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyeliği seçimleri de yapılacak.

Merak edilen konulardan biri de siyasi parti liderlerinin nerede oy kullanacağı oldu..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da İstanbul'da olacak, oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi İlköğretim Okulu'nda kullanacak.

İstanbul'da olacak bir başka isim de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş. Kurtulmuş, Fatih'te sandığa gidecek.

MURAT KURUM KAĞITHANE'DE, İMAMOĞLU BEYLİKDÜZÜ'NDE

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oy kullanacak.

TURGUT ALTINOK KEÇİÖREN'DE, YAVAŞ ÜMİTKÖY'DE

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok Keçiören'deki Kocatepe İlkokulu'nda, Mansur Yavaş ise Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sandığa gidecek.