Lise öğrencisi sokak ortasında darp edildi! "Defalarca yüzüme vurdular!"

Kadıköy Moda Sahil'de akıl almaz bir olay yaşandı. Lise öğrencisi genç, arkadaşlarıyla birlikte sohbet ettiği sırada saldırıya uğradı, hastanelik oldu. Yüzünde kırıklar oluşan ve büyük korku yaşayan Yusuf Arda yaşadıklarını Tv100'e anlattı.

16 yaşındaki lise öğrencisi Yusuf Arda Özel, olay günü okuldan çıktıktan sonra arkadaşlarıyla buluştu. Birlikte kitap alan grup, ardından Moda Sahili'ne geçti ve sohbet etmeye başladı. Kısa bir süre sonra 4 arkadaşın yanına gelen başka bir grup,  Yusuf ve arkadaşlarına laf atarak tehditler savurdu. Ardından Yusuf'a seslenip yanlarına çağırdılar. Ne olduğunu anlayamayan genç, öfkeli grubun yanına gitti. Ancak konuşmasına fırsat verilmedi ve saldırıya uğradı.

Yüzüne defalarca darbe alan genç, arkadaşlarının yardımıyla yerden kalktı. Yüzünde kırıklar oluşan genç, güçlükle babasını aradı. Hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavi gördüğü hastanede yaşadığı o korkunç anları, Tv100'e anlatan Yusuf Arda: 

"Bir anda beni çağırdı seslendi. Gittim yanlarına bir anda itti, 'kalk' dedi 'niye çok seslisiniz dikkat edin' dedi. Bir anda itti kalktı beni, 'tamam yapmayın durun sakin olun gerek yok' dedim itti kalktı vurdu bir anda durduk yere. O darbeyi yedikten sonra gözüm falan karardı. Tam hatırlayamıyorum. Gözlüğüm düştü onu almaya eğildiğim sırada bir darbe daha geldi yumruk mu tekme mi bilmiyorum ama kemiğimin kırıldığını hissettim çünkü içine çökmüştü kemik"

Yaşadığı korkuyu atlatamadı

Yusuf Arda, olayın ardından yaşadıkları Tv100 muhabiri Ceren Meriç'e anlattı. Yusuf Arda, "Dışarı çıktığımda artık içimde bir korku olacak çünkü yüzüme bir darbe daha yersem bir daha kurtarılamaz yüzüm. Çünkü kırıldı en ufak bir darbede olmaz yani gider yani."

Yusuf ve ailesi, saldırganların bir an önce bulunmasını istiyor

Saldırgınların bir an önce bulunmasını isteyen baba Özel;

"3 civarı işleri bitiyor, kitaplarını alıyorlar. Moda'da arkadaşlarıyla oturuyorlar, eğleniyorlar şakalaşıyorlar. Çok üzgünüm bir baba olarak öncelikle çok üzgünüm, çok moralim bozuk. Hiç bir suçu günahı yokken elmacık kemiği kırılıyor. Ben bu olayın aydınlatılmasını istiyorum. Benim çocuğumun başına gelenin başkasının başına gelmemesi için olayın aydınlatılmasını istiyorum Allah kimsenin başına böyle şey vermesin. Çocuğuma saldıran bu hale getiren kişilerin bulunmasını istiyorum tabi ki çünkü kimse kimseyi bu hale getirmemeli ne olursa olsun."