Lise öğrencisi Zekai çalıştığı inşaatta hayatını kaybetti!

Manisa'da yaşanan olayda 16 yaşındaki Zekai Dikici, çalıştığı inşaatın 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Konuyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Lise öğrencisi Zekai çalıştığı inşaatta hayatını kaybetti!

Manisa/İstasyon Mahallesi Gümüşpala Caddesi'ndeki bir inşaatta elektrik döşeme işinde çalışan liseli Zekai Dikici, dün saat 19.00 sularında inşaatın 5. katından düştü. Çevredekşlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi yönendirildi. Zekai, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulans ile  Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Liseli çocuk, burada yapılan 6 tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alaşehir Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü dalı 11’inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Zekai Dikici'nin haftada bir gün eğitim için okula gittiği, diğer günlerde özel bir iş yerinde elektrik tesisat işlerinde çalıştığı öğrenildi. Zekai Dikici'nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, başlattıkları soruşturmada, Zekai'nin çalıştığı elektrik firmasının sahibi Ş.B.'yi ve ustabaşı R.Y.'yi gözaltına aldı.