Maçakızı terörü! Otelin sürat teknesi terör estirdi

Maçakızı Oteli'nin teknesi terör estirirken sadece görevlerini yapmaya çalışan gazeteciler ölümden döndü. Maçakızı teknesinin devirdiği gazeteciler suya düşerken aralarından biri yaralandı, teknenin kaptanının ise ayağı koptu.

Maçakızı Oteli'ne ait tekne gazetecilerin teknesini devirdi. Sadece görevlerini yapmaya çalışan gazetecilerin içinde bulunduğu tekneye düzenlenen bu saldırıda tekne devrilirken gazeteciler ise ölümden döndü. Bir gazeteci bacağından yaralandı. Maçakızı teknesinin devirdiği teknenin kaptanının ise ayağı koptu.

Dehşete düşüren olay Bodrum Göltürkbükü'nde yaşandı. Maçakızı otelinin bazı ünlüleri misafir ettiğini öğrenen gazeteciler görüntü ve haber alabilmek için olay yerine gitti. Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'in yanı sıra ünlü komedyen Cem Yılmaz da Maçakızı'na gelmişti.

Gazetecilerin teknesine saldırı

Gazeteciler tv100 muhabiri Metehan Eşki, Habertürk muhabiri Onur Aydın ve Hürriyet muhabiri Cenker Tezel görüntü almak için kaptan Osman Demirkoz'un kullandığı Yörükağası adlı tekneye bindi. Ancak Maçakızı'na ait sürat teknesi görevini yapmaya çalışan gazetecilerin içinde bulunduğu tekneyi hedef seçti ve tekneyi devirdi.

Kaptan'ın bacağı koptu

Gazeteciler suya atlarken teknenin kaptanı Osman Demirkoz çarpma anında tekneden ayrılamadı ve ayağı koptu. Gazeteci Onur Aydın bacağından yaralandı. Aydın'ın bacağına dikiş atılırken çok kan kaybeden kaptan Osman Demirkoz ise hastaneye kaldırıldı. Gazeteciler daha sonra karakola giderek Maçakızı'nın terör estiren teknesinden şikayetçi oldu.

Polis raporu

"04 Haziran 2019 Salı gün saat 16.52’de 112 AÇM tarafından muğla ili Bodrum ilçesi Göltürkbükü mevkiinde Maça Kızı isimli motor yatın, yörük Ağası isimli balık avlama teknesine çarptığı bildirilmiştir.

İhbarın alınmasına müteakip SG Güney Ege Grup K.’lığına bağlı 3 SG Botu olay yerine sevk edilmiştir. Yapılan inceleme ve alınan ifadeler neticesinde Maça Kızı isimli motor yatın içerisinde 4 kişinin bulunduğu Yörük Ağası isimlli balık avlama teknesine çarptığı, çarpma esnasında balık avlama teknesinde bulunan kişilerden üçünün denize atlayarak kurtulduğu, 1973 doğumlu tekne kaptanı Osman Demirkoz’un ise çarpışma sonucu yaralandığı, çevreden geçen bir teknenin yardımıyla hemen karaya çıkarılarak, ambulansa teslim edildiği öğrenilmiştir."

Raporun son bölümünde ise yaralı tekne kaptanı Demirkoz’un kaldırıldığı özel bir hastanede ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu ifadesi yer aldı.