Magazin Hattı - Magazin Turu - 10 Mayıs 2020

Magazin dünyasında bu hafta ilgi çeken haberler Magazin Hattı programının magazin turu köşesinde sizlerle...

Oğuzhan Koç, Arnavutköy’de aracının içinde görüntülendi. Koç, yeni şarkılarının kayıtları için stüdyoya geldiğini söyledi. Ünlü şarkıcı konsol oyunu tutkusundan bahsetti.

Ünlü manken Ece Sükan, sevgilisi Uğur Güven ile alışveriş çıkışı Bebek’te görüntülendi. Sükan, bankomattan para çektikten sonra sevgilisiyle uzaklaştı.

Antrenörlük yapan eski milli futbolcu ümit karan, beslenme uzmanı ve fitoterapist Recep Dağıstanlı ile Bebek’te görüntülendi. Karan sağlığına dikkat ettiğini ve beslenme konusunda uzman yardımı aldığını söyledi. Fitoterapist Recep Dağıstanlı ise pazardan alışveriş yapmanın önemine dikkat çekti.

Korona virüs salgını nedeniyle annesiyle görüşemeyen Aydilge, Anneler Günü’ne özel şarkı yazdı. Şarkısında annelerin fedakarlığının ve koşulsuz sevgisinin altını çizen Aydilge, kedisiyle beraber bir de video klip çekti.

Okan Kurt hafta içi iş görüşmesi için gittiği Arnavutköy’de kameralara takıldı.

Sevda Demirel ile bir süre önce ayrılıp tekrar barıştığı Doruk Doğrusöz Bebek’te görüntülendi. Beraber dondurma yiyen ikiliden Doğrusöz, bir ara markete girdi. Sevda Demirel kamerayı fark edince şaşkınlık yaşadı. Güzel havayı fırsat bilip köpeğini de dışarı çıkaran Demirel, daha sonra aracına doğru yürüdü.

Gonca Vuslateri Cihangir’de köpeğini dolaştırırken kameralara takıldı. Vuslateri köpeğini tasmasız dolaşmaya alıştırdığı söyledi.

Ünlü rock grubu Redd’in solisti doğan duru, solo albümünde yer alan dut şarkısını, virüs nedeniyle evde kalan sevenlerinden gelen videolarla klipleştirildi. Yönetmenliğini Kerem Akyıl’ın yaptığı ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan klip için tam 951 video gönderildi. Hayranlardan gelen 12 saatlik görüntüyü tek tek inceleyen yönetmen Akyıl, yaklaşık 10 gün içerisinde klibi tamamladı.

Cemiyet hayatının ünlü ismi Ayşe Kucuroğlu, erkek arkadaşıyla Arnavutköy’de yürürken görüntülendi.

Sakallarını kesen ünlü müzisyen Feridun Düzağaç, yeni imajıyla dikkat çekti. Düzağaç, “Sakalları sıkıntıdan kestim” dedi. Düzağaç, instagramdan yapılan canlı yayın konserlerini takip etmediğini belirtti. Ünlü müzisyen karantinada ilk kez Survivor izlemeye başladığını da itiraf etti.