İzzet Yıldızhan'dan Serdar Ortaç'a: Allah kimseyi bu denli düşürmesin?

Otel işleten ve 286 kişiye iş imkânı sağlayan İzzet Yıldızhan, neye isyan etti? Yıldızhan, Serdar Ortaç hakkında söylediği hangi sözlerle şaşırttı?

Ünlü yorumcu İzzet Yıldızhan, oğlu Mustafa Yıldızhan ile alışveriş yaparken kameralara takıldı. Muhabirleri selamlayan Yıldızhan, 72 saatliğine özel izin alıp İzmir’den İstanbul’a geldiğini söyledi.

İzzet Yıldızhan karantina nedeniyle berberler kapalı olduğu için oğlu Mustafa’nın saçını kendisi tıraş etmişti. Ünlü sanatçı korona virüs salgınının ardından hayatı yeniden sorguladığını söyledi.

Yıldızhan’a Serdar Ortaç’ında benzer sözler söylediği, Demet Akalın’ın bu lafları üzerine alınıp tepki gösterdiği hatırlatıldı. Ortaç, sosyal medyadan yayınladığı “Şimdi daha çok ayakkabın olsa, daha çok çantan, binlerce ceketin, harcayamayacak kadar paran... Nereye gideceksin? Nerede giyeceksin? Artık sen de herkes gibisin." sözleriyle dikkat çekmişti. Yıldızhan’ın soruya yanıt verirken arasının bozuk olduğu Demet Akalın’ın adını bile anmaması dikkat çekti.

İzmir’de otel işleten ve 286 kişiye iş imkânı sağlayan Yıldızhan, devlet bankasıyla çalışmadığı için son dönemde çok zorlandığını belirtti. Yıldızhan, geçen günlerde işlettiği otelde oğullarıyla korona virüs temizliği yapmıştı.

Ünlü sanatçı son olarak “Şehitlerimiz için” notuyla piyano ve bağlama eşliğinde türkü söylediği bir video paylaştı. Alişan videonun altına “Abi ağzına sağlık çok iyi okumuşsun. Birde müjdem var sana, iki tuşlu piyano siparişi verdim sana, artık çok daha rahat çalacaksın” esprisini yazmıştı.