Magazin Turu: Bu hafta kim, nerede görüntülendi?

Bu hafta magazin dünyasında ne oldu? Kim nerede görüntülendi?

Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ ile bir denizaltı hikâyesini konu alan dijital dizide başrol oynuyor. Cunda çekimleri tamamlanan dizide Defne adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıran Özpirinçci, İstanbul’a döndü.

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu, Etiler’de bir pastaneden çıkarken “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Çilingiroğlu geçen hafta bir muhabirle tartışmıştı.

Buse Arslan

“Kuruluş Osman” dizisinde Aygül Hatun rolüne hayat veren Buse Arslan, bir AVM’de görüntülendi. Arslan, dizi çekimleri başlamadan önce aylarca binicilik eğitimi aldıklarını söyledi. Güzel oyuncu, yoğun set temposuna dayanabilmek için protein ağırlıklı beslendiklerini anlattı. Kazım Akdeniz’le evli olan Buse Arslan hem iş, hem de özel hayatında her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.

Caner Karaloğlu

İspanyol model Elizabeth Mass Vol’dan henüz boşanmadan Tuba Ünsal’la yaşadığı ilişkiyle bir dönem sık sık gündeme gelen iş insanı Caner Karaloğlu, Emirgan’da görüntülendi. Karaoğlu’nun yanındaki genç kadın dikkat çekti.

Berkay Ateş

“Çukur”un ardından “Alev Alev” dizisinin kadrosuna katılan ödüllü oyuncu Berkay Ateş, spor koçluğu yapan sevgilisi Burcu Kuş’la bir AVM’de kameralara takıldı. Uzun süredir beraber olan çift, sorulara yanıt vermeden hızla uzaklaştı.

Gökhan Gencebay

“Nöbet” dizisindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Orhan Gencebay ile Sevim Emre çiftinin oğulları Gökhan Gencebay, sevgilisi Seda Han’la görüntülendi. Gökhan Gencebay, aile ziyaretinin ardından evinin yolunu tuttu.

Ayten Uncuoğlu

Son olarak Kapadokya’da çekilen “Zümrüdüanka” dizisinde “Azimet” karakterine hayat veren usta oyuncu Ayten Uncuoğlu Nişantaşı’nda görüntülendi. 74 yaşındaki usta oyuncu korona virüs aşısı yaptırdığını anlattı. Ayten Uncuoğlu sosyal medyada adına açılan sahte hesaplardan dert yandı.

Fatoş Kabasakal

Ünlü oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal, Etiler’de bir AVM’de kameramıza takıldı. Kasım ayında 2. kez anne olan Kabasakal, doğum kilolarını henüz veremediğini anlattı. Geçen ay yabancı dadıya ödedikleri maaşın çok yüksek olmasından dert yanan ünlü oyuncu, bu kez konuyla ilgili soruya yanıt vermekten kaçındı. Fatoş Kabasakal “Güzel günlerin gelmesi için dua ediyoruz” dedi.

Bade İşcil

Son olarak “Aşk 101” adlı dijital dizide rol alan Bade İşcil Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncu gıda zamlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Tuğba Yurt

Tuğba Yurt, Nişantaşı’nda bir kuruyemişçide görüntülendi. Sevgilisi Burak Tanrısever’in de eşlik ettiği ünlü popçu, YouTube kanalında yayınladığı akustik şarkı projesine ağırlık verdiğini söyledi. Tuğba Yurt, Ersay Üner’den yeni şarkı aldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı bu yıl pandemi nedeniyle Uludağ’a gitmediğini anlattı. Özel hayatında çok mutlu olduğunu belirten Tuğba Yurt, sevgilisiyle el ele uzaklaştı.