Manchester'in genç yıldızı kadroya giremeyince intihar etti

Yer aldığı Manchester City takımında sakatlanması sonrası kadroya geçemeyen genç futbolcu 18 yaşına girmesinin hemen ardından intihar etti. Futbol dünyasını yasa boğan ölüme, genç yıldızın Manschester'da takım dışı kalması ile birlikte üniversite bursuna da veda etmesinin neden olduğu belirtiliyor.

Manchester'in genç yıldızı kadroya giremeyince intihar etti

Manchester'in genç yıldızı 18 yaşındaki Jeremy Wisten, sakatlanmasının ardından takımdan uzaklaştırılmasını kaldıramayarak yaşamına son verdi.

 Kadro dışı bırakılan Jeremy, aynı zamanda üniversite hayallerine de bursunun iptal olması nedeni ile veda etmişti. 13 yaşından bu yana Manschester akademisinde yer alan Jeremy'in ölümü ise hem takımında hemde genç yıldızlar arasında büyük şok yarattı.

13 yaşından beri City'nin akademisinde olan Jeremy Wisten, Ekim ayı sonunda Güney Manchester'de bulunan kız kardeşinin yatak odasında annesi tarafından ölü bulundu.

"Yetenekli, olgun ve çalışkan" bir oyuncu 

Jeremy,  2018'de ciddi bir diz yaralanmasının ardından hem ünlü bir futbolcu hayaline hem de garanti görünen üniversite için burs imkanına veda etmişti.

Genç futbolcu daha önce de sahadan beş ay uzakta kalmış ve iyileşmek için büyük çaba sarf etmişti.