Manisa FK, 17 yaşındaki milli golcüyle sözleşme imzaladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Sakaryaspor’dan transfer ettiği 17 yaşındaki forvet oyuncusu Alihan Gümüş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. imza töreninde konuşan Gümüş, "Çok çalışıp takımımla birlikte hedeflerimize ulaşmak istiyorum” dedi.

Manisa FK, 17 yaşındaki milli golcüyle sözleşme imzaladı

Transfer sezonu devam ederken takım kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü U18 Milli Takımı'nın da formasını giyen Sakaryaspor’un 17 yaşındaki forveti Alihan Gümüş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisa FK, 17 yaşındaki milli golcüyle sözleşme imzaladı - Resim : 1

"MANİSA FUTBOL KULÜBÜ’NÜN BİR PARÇASI OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

İmza töreninde konuşan yeni transfer Alihan Gümüş, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışıp takımımla birlikte hedeflerimize ulaşmak istiyorum” dedi.

Alihan Gümüş’ün U-18 Milli Takımı’nda forma giydiğini ifade eden İdari Direktör Nderim Nexhipi ise “Alihan Gümüş, genç ve yetenekli bir isim. Gelecek vadeden oyuncular arasında. U-18 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Manisa Futbol Kulübü formasıyla çok çalışıp başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.