Manisa’da koca dehşeti!.. Temizlik yapıyor diye..!

Manisa'nın Turgutlu ilçesi Yıldırım Mahallesi Çetin Sokak üzerinde bulunan evde Tülay Akyol, temizlik yaptığı gerekçesiyle eşi Kamil Akyol tarafından bıçaklandı.

Manisa’da koca dehşeti!.. Temizlik yapıyor diye..!

Hastaneye kaldırılan Tülay Akyol'un durumunun iyi olduğu belirtilirken, alkollü olduğu belirtilen eşi ise gözaltına alındı.

İddiaya göre alkollü olan Kamil Akyol (50), temizlik yapıp evi düzenlediği gerekçesiyle eşi Tülay Akyol ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Kamil Akyol, mutfaktan aldığı bıçağı, eşinin koluna sapladı. Yaralı olarak evden çıkan Tülay Akyol komşularından yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı kadın, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Eşini bıçaklayan Kamil Akyol ise gözaltına alındı.

Tedaviye alınan Tülay Akyol'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sürekli tehdit edildiğini belirten Tülay Akyol, "Alkol almış ve evi düzelttim diye beni bıçakladı. Sürekli öldürmekle tehdit ediyor. Bu kaçıncı tehdit? Boşanmak istiyorum, boşanmıyor” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.