MasterChef şampiyonu Serhat’tan şok ifşa! “Arabayı aldı” denilmişti ama…

MasterChef’in eski yarışmacısı Serhat son konuşmasında milyonlara ters köşe yaptı. Herkes “Arabayı aldı” gibi yorumlar yaparken gerçek bambaşka çıktı.

MasterChef şampiyonu Serhat’tan şok ifşa! “Arabayı aldı” denilmişti ama…

Acun Ilıcalı’nın yapım şirketi olan Acun Medya tarafından hayata geçirilen reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef’in bir önceki sezonun galibi Serhat Doğramacı son yaptığı açıklamasında milyonlara ters köşe yaptı.

Herkes kupayı kaldıran Serhat ile ilgili 850 bin liralık aracı aldığına dair iddialar ortaya atmıştı. Ancak Serhat bambaşka açıklamalarda bulundu.

“Şefler hiçbir yarışmacıyı kayırmadı”

Serhat Doğramacı, “Şeflerle sadece yarışma içerisinde görüşüyoruz. Yarışma dışında ise “Merhaba”, “Nasılsınız” gibi ufak tefek sohbetler oluyor. Onun dışında hepimizin şeflerle oturup saatlerce konuşması mümkün değil” sözlerini dile getirmişti. Peki, Serhat Doğramacı ödülünü alabildi mi?

Masterchef yarışmasında 850 Bin lira karşılığında bir araç kazanan Serhat; “Araba sadece benim değil. Biz arabayı Barbaros ile bölüştük. Arabayı da henüz alamadım ama Acun Medya benim için biraz acele davranacakmış, sağ olsunlar. Zaten biliyorsunuz, 6 ay ile 1 yıl arasında alınıyor” sözlerini dile getirdi. Bunun üzerine izleyenler ise “Ne beş kuruş almış ne araba”, “Haksızlık, Masterchef çekimleri başladı halen arabayı vermemişler” yorumları arka arkaya geldi.

Yarışmadan şampiyon olarak çıkmasın rağmen halen arabayı alamaması ise sevenlerinde büyük bir şok sebebi oldu. Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!