MasterChef yarı finalisti kim oldu? Cemre mi, Güzide mi?

Severek Takip edilen MasterChef Türkiye yarışmasında heyecan dorukta. MasterChef Türkiye'de bu hafta önce Ekin sonra da Alican, eleme potasına girdi. Nefes kesen Cemre ve Güzide arasındaki düello ile son eleme adayı da belli oldu.

MasterChef yarı finalisti kim oldu? Cemre mi, Güzide mi?

İzleyiciler tarafından severek takip edilen MasterChef Türkiye yarışma programında final haftasının sonu yaklaşırken büyük finalin de heyecanı doruğa ulaşıyor. İzleyiciler MasterChef eleme adayı kimler? MasterChef Türkiye ilk yarı finalisti kim? sorularını da merakla arıyorlar

Bu hafta MasterChef Türkiye yarışmasında önce Ekin sonra da Alican, eleme potasına girdi. Bu akşam ise Cemre ve Güzide arasındaki nefes kesen düello ile son eleme adayı belirlendi.

Cemre ve Güzide'den biri eleme potasına girerken, diğeri de MasterChef yarı finalisti oldu. İşte MasterChef'in son bölümünde yaşananlar...

MasterChef ilk yarı finalist kim oldu?

1. oyun fırında hindi

Somer Şef: Güzide 7, Cemre 8
Danilo Şef: Güzide 8, Cemre 7
Mehmet Şef: Güzide 5, Cemre 6

2. oyun yaratıcı kuşkonmaz yemeği

Mehmet Şef: Güzide 5, Cemre 6
Somer Şef: Güzide 6, Cemre 7
Danilo Şef: Güzide 5, Cemre 5

3. oyun kahveli krem karamel

Mehmet Şef: Güzide 4, Cemre 4
Danilo Şef: Güzide 5, Cemre 3
Somer Şef: Güzide 4, Cemre 4

Güzide'nin toplam puanı 49 iken Cemre'nin toplam puanı 50'ye ulaştı. Böylece Masterchef'in ilk yarı finalisti Cemre oldu. 

MasterChef eleme adayı kimler?

Haftanın sonunda Ekin, Alican ve Güzide bu haftanın eleme adayları oldular.

MasterChef Türkiye'de eleme ne zaman yapılacak? 

MasterChef'in 3 eleme adayının katılacağı eleme oyunu 27 Aralık Cuma yani yarın yapılacak. Yarın akşam Alican, Ekin ya da Güzide'den birisi elenerek MasterChef'in dördüncüsü olurken, diğer iki yarışmacı yarı finale kalmaya hak kazanacak.