MasterChef'in marketi hakkında ilginç bilgi! Herkes yarışmacıları konuşuyor ama bu detayı kimse bilmiyor

MasterChef yarışması vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yarışmada ekran önü kadar ekran arkası da çok merak ediliyor. Yarışmada market olarak kullanılan bölümle ilgili ilginç bilgi ise herkesi şaşırttı. Buna göre marketin hemen hemen her gün kontrolden geçtiği ve bayat ürünlerin hızlı bir şekilde imha edildiği öğrenildi.

MasterChef'in marketi hakkında ilginç bilgi! Herkes yarışmacıları konuşuyor ama bu detayı kimse bilmiyor

MasterChef yarışması ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yarışmada yarışmacıların performansları, şampiyon hakkındaki detaylar ve yarışmacıların hayatları kadar ekran arkasında neler olup bittiği de çok merak ediliyor. MasterChef yarışması hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı.

HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKEN MARKET

Yarışmada herkesin dikkatini çeken market bölümüyle ilgili detay da ilk kez duyanları şaşkına uğrattı. Market bölümündeki düzen ve ürünlerin bolluğu göze çarparken, yapımcıların bu alan özel bir ilgi verdiği ortaya çıktı.

BAYAT ÜRÜNÜ ASLA TUTMUYORLAR

Buna göre yapımcıların market bölümünü her gün rutin olarak kontrolden geçirdikleri ve özellikleri etleri çok iyi kontrol ettikleri öğrenildi. Sponsor market tarafından gönderilen ürünlerin hepsi birinci kalite.