Masumiyet'in Hale'si Hülya Avşar'ın reyting isyanı

6 yıl sonra dizi setlerine dönen Hülya Avşar, projenin erken final yapmasıyla ilgili hangi çarpıcı açıklamayı yaptı? “Masumiyet” dizisinde rol arkadaşının çenesini çıkaran Hülya Avşar, konuyla ilgili hangi espriyi yaptı?

Başrolünü Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’la paylaştığı “Masumiyet” dizisi final yapan Hülya Avşar, gazeteci Candaş Tolga Işık’ın programına konuk oldu. Ünlü oyuncunun dizinin final yapacağını öğrenince yapım şirketini bastığı öne sürülmüştü. 57 yaşındaki Avşar’a her kuşağı yakalayan bir oyuncu olduğu hatırlatıldı. Altı yıl sonra dizi setlerine dönen Hülya Avşar, “Beni kandırdılar ama böyle oldu” dedi.

Hülya Avşar, tatil planlarından bahsetti. Avşar, adına düzenlenen tenis turnuvasının kasım ayında Antalya’da düzenleneceğini ifade etti. Muhabirlere poz da veren Avşar, “Masumiyet” dizisindeki sosyal medyayı sallayan filtresini ti’ye aldı. Avşar’ın program sırasında yüzüne uygulanan abartılı filtreden dizinin montaj stüdyosunda renklendirmelerini yapan çalışanı sorumlu tutması ise şaşırttı. Hülya Avşar, arabasını bakıma verdiği için farklı bir araç kullandığını sözlerine ekledi.