Serenay Sarıkaya'dan şaşırtan açıklama... Yine sağ gösterip sol vurdu!

Serenay Sarıkaya, önce teknede daha sonra yazlık evinde görüntülendiği iş insanı Haldun Demirhisar’la aşk yaşadığı iddiasına ne yanıt verdi?

Serenay Sarıkaya, Göcek’teki teknesinde görüntülendiği iş insanı Haldun Demirhisar’la ilişki yaşadığı haberleriyle gündeme gelmiş ancak ünlü oyuncu bu iddiayı yalanlamıştı. Sarıkaya’nın son olarak yine Göcek’te Haldun Demirhisar’la baş başa objektiflere takılması ilişki iddiasını güçlendirmişti.

Adana’da çekilecek olan Şahmeran adlı 8 bölümlük dizide başrol oynamaya hazırlanan Sarıkaya, hafta başı İstanbul trafiğinde görüntülendi. 28 yaşındaki oyuncu Haldun Demirhisar’la hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamayı yineledi.

Serenay Sarıkaya, Demirhisar’la baş başa objektiflere takıldığı yazlık evin kendisine ait olduğunu ve Demirhisar’ın da ziyarete geldiğini ifade etti. Çalışmaya başlayacağı için tatiline ara verdiğini anlatan Sarıkaya, “Ufak ufak hareket başlıyor” dedi.

Öte yandan Serenay Sarıkaya, uzun süredir şan dersleri aldığı ve hazırlık yaptığı Bergen filminin kadrosundan ayrıldığını duyurdu. Güzel oyuncu yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:

“Sevgili arkadaşlar, iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim ‘Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı. Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için ‘Bergen’ filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm ‘Bergen’ filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim.”

Serenay Sarıkaya’nın yerine Bergen rolünü Demet Evgar’ın oynaması gündemde...