Yılın polemiğinde olay üstüne olay... Erbil, Seda Sayan'a neden yine gönderme yaptı?

Mehmet Ali Erbil, Yeniköy’de bir restoran çıkışı görüntülendi. Erbil, polemik yaşadığı Seda Sayan'a neden yine gönderme yaptı? İşte ayrıntılar...

Erbil, ünlü Amerikalı oyuncu Marilyn Monroe’nun fotoğrafının basılı olduğu üzerindeki tişörtü göstererek karşılıklı ağır hakaretlerde bulunduğu Seda Sayan’la ilgili espri yaptı. Sayan 2001 yılında çektiği “Var mısın” klibinde Marilyn Monroe’yu taklit etmişti.

Ünlü şovmen, Seda Sayan’la Amerika dönüşü barışma yemeği yiyeceklerini açıklamıştı. Ancak Türkiye’ye dönen ünlü şarkıcı ile Erbil arasında henüz bir buluşma gerçekleşmedi.

 Öte yandan Mehmet Ali Erbil cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Erbil’le Seda Sayan arasında yaşanan sert polemiğin fitilini ünlü şovmen’in “Manevi oğlum” dediği oyuncu Tolga Yüce’nin story sayfasından yayınladığı “Seda Sayan’ın geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" şeklindeki mesajını paylaşması ateşlemişti. ünlü şovmen hem Tolga Yüce’yle hem de tek başına verdiği röportajlarda paylaşımı okumadan yayınladığı için pişman olduğunu söylemişti.

Tolga Yüce, Mehmet Ali Erbil’i bombaladı

Mehmet Ali Erbil’in hastalığı sırasında yakın dostu Seda Sayan’ın kendisini arayıp sormamasına sitem ettiğini görünce o paylaşımı yaptığını anlatan Tolga Yüce ise bu hafta ağız değiştirdi. Yüce, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada “O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse ses kayıtlarını açıklarım” dedi.

 Yüce, Seda Sayan’la ilgili yaptığı paylaşımı silmesi için yeraltı dünyasından isimlerin kendisini aradığı öne sürdü. Ünlü şovmene bir kez daha Seda Sayan'la ne zaman barışma yemeği yiyeceği soruldu.

 Erbil hakkında zehir zemberek açıklamalar yapan Tolga Yüce'nin adını duyunca ise “tanımıyorum” yanıtını verdi.

Soruları yanıtsız bıraktı

Seda Sayan ise geçen perşembe akşamı Arnavutköy’de bir balıkçıda görüntülendi. Sazlarının şefi Fuat Özdolgun’un doğum gününü kutladıklarını söyleyen Sayan, Mehmet Ali Erbil’le ilgili soruları geçiştirdi.