Mehmet Ali Erbil'in Aleyna Tilki ile ilgili öpüşme yorumuna tepki yağdı! Direkt kızı hatırlatıldı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Serenay Sarıkaya ve Aleyna Tilki ile ilgili söylediği sözler şoke etti. Erbil, "Serenay'ı artık öpemem onu kaptılar ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" deyince tepki çekti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil öyle açıklamalarda bulundu ki herkesin ağzı açık kaldı. Erbil'in sözleri sonrası tepki yağarken, kızı Yasmin Erbil hatırlatıldı. Ünlü şovmen, Serenay'ı artık öpemem onu kaptılar ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" ifadelerinde bulundu. 

SERENAY'I ARTIK ÖPEMEM

Son zamanlarda ekranda yayınlanan dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili konuşan 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahneleri ilgili yorum yaparken şoke etti. Katıldığı iftar yemeğinde ekranlarda sık sık görülmeye başlanan öpüşme sahnelerine değinen Mehmet Ali Erbil, "Serenay'ı artık öpemem onu kaptılar ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

Mehmet Ali Erbil'in sözlerini duyanlar "Kızın yaşında ayıp", "İnsan Yasmin'den utanır", "Kızın için böyle dense hoşuna gider mi?", "Yuh artık" diyerek tepki gösterdi.