Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ne konuştu? İttifak yapacaklar mı?

tv100 ekranlarında ilgi ile takip edilen Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile olan görüşmesini ilk kez tv100’de anlattı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce önceki gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i, İYİ Parti Genel Merkezi’nde ziyaret etti. İki liderin basına kapalı toplantısı, 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

MERAL AKŞENER İLE NE KONUŞTULAR?

İki liderin merak edilen görüşmesinin ardından Muharrem İnce, tv100 ekranlarında Meral Akşener ile olan görüşmesini anlattı.

İnce, Meral Akşener ile basına kapalı olan görüşmesine ilişkin tv100 canlı yayınında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Meral Akşener’le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra onu linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret.”

YEREL SEÇİMLER KONUŞULDU MU?

Erdoğan Aktaş’ın “Yerel seçimle ilgili iş birliği konuşması oldu mu?” sorusuna da yanıt veren İnce, “İş birliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı. Amacım burada bir eleştiri yapmak değil.”