Akşener, Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu, Uysal'dan Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Akşener, Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu, Uysal'dan Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ardından ittifak ortaklarından paylaşımlar geldi. 

"TÜRKİYE İÇİN ŞİMDİ KENETLENME VAKTİ"
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın @kilicdarogluk’dur. Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.” Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız" sözlerine yer verdi.

"TARİHİ BAŞARIYA İMZAMIZI ATACAĞIZ"
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın @kilicdarogluk’dur. Açık havada saatlerce toplantımızın bitmesini bekleyen vatandaşlarımızın dediği gibi “Birleşe birleşe kazanacağız.” Türkiye için şimdi kenetlenme vakti. Seçim gecesi tarihi başarıya imzamızı atacağız" dedi. 

"BİZİM ADAYIMIZ BİR KİŞİ DEĞİL MİLLET"
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal "Bizim gayretimiz, ülkenin gençleri doğdukları topraklarda doyabilsin, hayal kurabilsin, çocuklarımız borçsuz doğabilsin, milletimiz korkusuz yaşayabilsin, herkes konuşabilsin, bu topraklar yeniden bereketlensin, esnafı çiftçisi üretebilsin... Bizim derdimiz, kendi kaderlerini milletin kaderi ile aynileştirenlere karşı, bir kez daha milletimiz kendi kaderine hakim olabilsin... Ve dolayısıyla adayımız, demokrasi, adayımız cumhuriyet, adayımız adalet, adayımız hürriyet. Bizim adayımız bir kişi değil millet. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

"ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız Sn. @kilicdarogluk’dur. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun!" dedi.

"MİLLETİMİZİN İRADESİYLE TARİH YAZACAĞIZ"
Twitter'dan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la yaptığı görüşme, altı liderin ortak açıklaması ve Kılıçdaroğlu'nun CHP önündeki açıklamasından fotoğraflar ile Millet İttifakı'nın 12 maddelik Geçiş Süreci Yol Haritası metnini paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…" notunu düştü.