Meral Akşener, Mansur Yavaş ve İmamoğlu'na çağrı yapmıştı! İyi Partililer bu çağrıya ne diyor? tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel açıkladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin altılı masadan ayrıldığını duyurdu. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a aday olun çağrısı yaptı. tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Partililerin düşüncesini canlı yayında açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masada 5 partinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediklerini, partisinin ise buna olumlu bakmadığını ifade etti.

Akşener, İYİ Parti'nin altılı masaya aday olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu önerdiklerini söyledi.

 

 

“MİLLET SİZİ GÖREVE ÇAĞIRIYOR”

Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrı yaparak, "Millet sizi göreve çağırıyor" dedi.

Akşener'in sözlerini tv100 canlı yayınında değerlendiren tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Akşener'in iki belediye başkanına yaptığı çağrının İYİ Parti'de nasıl yankılandığını açıkladı.

Güler, "Eğer Sayın Yavaş ile Sayın İmamoğlu bu çağrıya kulak verirse kahraman olur diyerek İYİ Partililerden gelen ilk yorumları paylaşabilirim. İYİ Parti’deki beklenti Sayın Yavaş ve Sayın İmamoğlu’nun bu çağrıya kulak vermeleri yönünde” ifadelerini kullandı.

Gürel, ayrıca, DEVA Partisi’nden ve Gelecek Partisi’nden İYİ Parti’ye bazı katılımların olacağı bilgisine de paylaştı.