Meral Akşener ve İYİ Parti yöneticilerinin cevap veremediği soru…

İYİ PARTİ ve partinin Genel Başkanı Meral Akşener’e dair yaptığım tüm değerlendirmeler “ne yazık ki’’ doğru çıktı. Keşke hiçbiri doğru çıkmasaydı ve ben yanılsaydım…

Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin başladığı günden beri içine girdiği tutumla AK Parti ve MHP’nin ekmeğine yağ sürdü.

Akşener bu tutumunu bugün de sürdürüyor. Akşener, CHP’ye karşı içinde biriktirdiği kini ve öfkeyi dışa vururken, AK Parti ile ittifak yapmanın da zeminini oluşturuyor.

AK PARTİ’Yİ UNUTTU!

Dikkatinizi çekmiştir: Akşener, genel seçim sürecinden beri iktidara karşı ‘’dişe dokunur’’ bir eleştiride bulunmuyor. Akşener’in tek derdi CHP’yi yıpratmak…

Akşener’e inanan ve liderlerinin hâlâ AK Parti karşıtı olduğunu sanan İYİ Parti kurmayları ise saf saf konuşuyor ve “Biz iktidarın otoriterleşmesine karşı mücadele ediyoruz’’ diyor.

Peki nasıl oluyormuş bu ‘’otoriterleşmeye karşı” mücadele?

İşte bu sorunun cevabı yok!

Bu sorunun cevabını Meral Akşener de İYİ Parti’nin kurmayları da veremiyor!

Meral Akşener ve İYİ Parti yöneticilerinin cevap veremediği soru… - Resim : 1

Hoş Meral Akşener’in böyle bir derdinin olmadığını düşünüyorum.

Akşener’in böyle bir derdi olsa, kapısına dek gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “İş birliği yapalım’’ teklifini GİK eliyle geri çevirtmezdi!

Akıl var mantık var!

İYİ Parti’nin "Seçime öz başımıza girerek otoriterleşmeyi durduracağız" söylemi CHP ile iş birliğini reddettikten sonra size inandırıcı geliyor mu?

CEVAP VERİN!

İYİ PARTİ tüm seçim çevrelerinde “öz başına” seçime girerek, hiçbir ilde seçim kazanamayarak ve bazı yerlerde de CHP’ye kaybettirerek mi "otoriterleşme’’yi durduracak?

AK Parti ve MHP 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin attığı can simidi ve verdiği can suyu ile birçok ili ve ilçeyi kazanırsa bu otoriterleşmeyi durdurur mu yoksa daha da kurumsallaştırır mı?

İYİ PARTİ yönetiminde bu sorunun cevabını verebilecek tek bir kişi bile yok…

Çünkü sorunun cevabı belli…

İşte bu yüzden birçok İYİ PARTİLİ istifa ediyor ve AK Parti ile MHP’nin ekmeğine yağ süren “öz başına seçime girme” politikasına ortak olmadığını gösteriyor.

Darısı geride kalanların başına…