Meral Akşener'den Türkiye'yi sarsan cinsel istismar ile ilgili zehir zemberek sözler: "Namerdim, şerefsizim..."

İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında uğradığı cinsel istismar iddiaları ile ilgili olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'den Türkiye'yi sarsan cinsel istismar ile ilgili zehir zemberek sözler: "Namerdim, şerefsizim..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'yi sarsan çocuk istismarı skandalıyla ilgili konuştu. Akşener  “Bunun takibini yapmazsam şerefsizim, namerdim, ahlaksızım. Bunu bizzat yapacağım. Çeşitli yerlerdeki çocuklara uzanan eller kırılmalıdır. İstanbul Sözleşmesi, bunları engelleyen hukuki bir altyapıydı. Bu güruhların talebiyle Sayın Erdoğan siz İstanbul Sözleşmesi’nden çıktınız. Biz gelir gelmez ilk imza, İstanbul Sözleşmesi’ne imza atmak olacak” ifadelerinde bulundu.

"Bunun takibini yapmazsam şerefsizim"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam Ruşen Çakır’a, Altılı Masa, Cumhurbaşkanı adayı, çocuk istismarı ve Kürt sorununa dair konuştu.  Türkiye’nin gündemindeki çocuk istismarına ilişkin soru üzerine ise Akşener, şöyle konuştu:

Bunun takibini yapmazsam şerefsizim, namerdim, ahlaksızım. Bunu bizzat yapacağım. Biz, bu davaya parti olarak aynı zamanda müdahil oluyoruz şimdi. Bahadır Erdem, partimiz adına katılacak.

Her şeyini takip edeceğiz. 6 yaşında bir çocuğu, ben Öğretmen Okulu'nda okurken ilkokula veremezdiniz. Okul öncesi eğitimdi. Siz evlendiriyorsunuz. Utanmadan o, çocukla karı-koca ilişkisi kurabiliyor. Bunu benim anlamam, havsalamın alması mümkün değil. Anne, baba, eş diyemeyeceğim o adam, cemaat midir, tarikat mıdır, vakıf mıdır, dernek midir ne ise her biri mutlaka takip edilmeli. İfade mi alınacak, ne yapılacaksa ince bir işçilikle takip edilmelidir ki caydırıcılığı olsun.

Bunun dini manada da konuşulmasını hiç doğru bulmuyorum. Bizim dinimizde de böyle bir durum yok. Ama çok uzun zamandır dini temsil eden bir güruh var bu ülkede, dinin her şeyini bildiğini iddia eden. Sayın Erdoğan, utan. Bu sapıklığın mutlaka cezası verilmelidir. Hukuk içinde öyle verilmelidir ki bir daha buna cesaret edilememelidir.

Çeşitli yerlerdeki çocuklara uzanan eller kırılmalıdır. Şimdi anlıyorum ki ben, İstanbul Sözleşmesi bunları engelleyen hukuki bir altyapıydı. Bu güruhların, bu zihniyetteki insanların talebiyle Sayın Erdoğan, siz İstanbul Sözleşmesi'nden çıktınız. Biz gelir gelmez ilk imza, İstanbul Sözleşmesi'ne imza atmak olacak.