Spor camiasından deprem mesajları!

Türkiye güne kötü haberle uyandı. Sabaha karşı 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde de hissedilen 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. TFF ve 3 büyükler geçmiş olsun paylaşımlarında bulundu.

Spor camiasından deprem mesajları!

Türkiye güne kötü haberle uyandı. Sabaha karşı 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde de hissedilen 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bu kötü haberin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler de geçmiş olsun paylaşımlarında bulundu.

TFF

TFF; "Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremde can kayıplarımızın olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; vatandaşlarımızın ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." açıklamasını yaptı.

BEŞİKTAŞ

"Başta Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

 

FENERBAHÇE

"Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." mesajını paylaştı.

 GALATASARAY

"Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." dedi.