Merve Boluğur’a Murat Dalkılıç sorusu

Merve Boluğur salı akşamı Nişantaşı’ndaydı. Neşeli haliyle dikkat çeken ünlü oyuncu “Her zaman harikayım” dedi.

Merve Boluğur, arkadaşının önerisiyle motosiklete binmeye karar verdi. Güzel oyuncuya eski sevgilisi Burak Dayı hakkında sosyal medyada başlatılan linç kampanyası hatırlatıldı. Merve Boluğur son olarak Hande Erçel’den ayrılan eski eşi Murat Dalkılıç hakkındaki sorulara da yanıt vermedi.

Boluğur, geçen yaz sosyal medyadan paylaştığı pazılı ti’ye alan Şahan Gökbakar’a yıllar önce Berrak Tüzünataç’la yaşadığı balkon skandalıyla karşılık vermişti.

Merve Boluğur bir gün sonra Maçka Parkı’ndaydı. Ünlü oyuncu, ayakkabılarını çıkarıp çimlerin üzerine oturdu. Boluğur, kameraların çekim yaptığını görünce şaşırdı. Güzel oyuncu muhabirlere el salladı.

16 Eylül’de 32 yaşına giren Boluğur, arkadaşı Melike Soyvural’la kiraladığı teknede kutlama yapmıştı. Yeni yaşıyla ilgili dileklerini paylaşan Merve Boluğur, geçmişi kafasından sildiğini anlattı.

Sanat yönetmeni Burak Dayı ile yaşadığı yaz aşkı çok kısa süren ünlü oyuncu hayalindeki erkek modelini tarif etti. Boluğur “Yeni proje yapacak mısınız?” sorusuna yanıt verdi. Merve Boluğur, geçen aylarda üniversite sınavına gireceğini açıklamış ancak daha sonra bu kararından vazgeçmişti.