Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı'ya ağır suçlama

Merve Nur Başbuğ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde Erol Özmandıracı’yla 5 yıl birliktelik yaşadığını ve 3 yaşında bir çocukları olduğunu öne sürdü.

Başbuğ, şu iddialarda bulundu: “Erol Özmandıracı, 2.5 yaşına kadar kızını hiç görmedi ve ilgilenmedi. Çocukla kişisel ilişki kurması ve nafaka ödemesi talebiyle dava açtım. Ancak sulh olmaya yanaşmadı, çocuk için 100 lira dahi bez parası vermedi. Halbuki oldukça varlıklı bir işadamı.”

Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı hakkındaki suçlamalar duyanların ağzını açık bıraktı. Eski sevgilisi hostes Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisine yapmadığını bırakmadığını söyleyerek itirafları peş peşe yaptı. Merve Nur Başbuğ “Hamileyken bile beni tekme tokat dövdü, lohusa döneminde sürekli şiddet gördüm, emzirirken yediğim dayak nedeniyle sütüm kesildi” dedi.

Erol Özmandıracı, bu suçlamalar karşısında kendisini şu sözlerle savundu:

"Merve Nur Başbuğ hakkında daha önce de tarafıma yönelttiği eylemler sebebiyle ceza davası açılmış olup halen devam etmektedir. Bugüne kadar çocuklarımın bakım ve iaşesi benim tarafımdan sağlanmış ve hiçbir şekilde bir mağduriyetleri de söz konusu olmamıştır.''

''Kızımla harika bir ilişkimiz mevcut olduğu gibi her türlü masraflarını karşılayarak İstanbul'un en güzide yerinde, en kapsamlı İngilizce eğitim veren bir anaokuluna gönderiyorum. Gerek eşimin ve gerekse oğlumun, kızımla son derece güzel iletişimleri var. Başbuğ, bana yönelttiği haksız ve fahiş taleplerini elde edemediği için gerçek dışı iddialarda bulunmaktadır.''

''Hatta 'İstediklerimi vermezsen iki elim yakanızdadır' diyerek huzurumuzu kaçıracağını beyan etmektedir. Bu gerçek dışı haksız iddialara karşı yasal haklarımı kullanacağım."