Merve Taşkın'ın aylık kazancı ortaya çıktı! Onlyfans'tan hesabına bu kadar para yatıyor. Duyanlar kulaklarına inanamadı

Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan Merve Taşkın, müstehcenlik sucuyla yargılandığı davadan beraat etmişti. Sosyal medyada erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Taşkın Onlyfans'tan aylık kazancını açıklayınca şoke etti.

Merve Taşkın'ın aylık kazancı ortaya çıktı! Onlyfans'tan hesabına bu kadar para yatıyor. Duyanlar kulaklarına inanamadı

Sosyal medya paylaşımlarıyla son dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Merve Taşkın, Onlyfans'tan aylık ne kadar kazandığını açıkladı.

Merve Taşkın'ın aylık kazancı ortaya çıktı! Onlyfans'tan hesabına bu kadar para yatıyor. Duyanlar kulaklarına inanamadı - Resim : 1

"BENİM İÇİN YETERLİ DEĞİL"

"Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" diyen Merve Taşkın devamında ise "Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villlalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor. Yaşadığım hayatı daha rahat yaşayabilmek için ayda en az 1 milyon dolar kazanmam gerek" dedi.

Merve Taşkın'ın aylık kazancı ortaya çıktı! Onlyfans'tan hesabına bu kadar para yatıyor. Duyanlar kulaklarına inanamadı - Resim : 2

Bu açıklamaları görenler kulaklarına inanamadı. Sosyal medya kullanıcıları 100.000 doları az bulan Taşkın'a 'Yok artık' yorumunu yaptı.