Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..!

Meteorolojiden alınan bilgilere göre bazı il ve bölgelerde yağmur, karla karışık yağmur, kar, buzlanma ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..!

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinin sağanak yağmurlu, Trabzon, Rize ve Artvin’in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, bu sabah ilk saatlerde İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin hafif yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..! - Resim : 1Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..! - Resim : 2Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi öngörülüyor. Buna göre meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..! - Resim : 3Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji il il saat verdi!.. Yağmur, karla karışık yağmur, kar..! - Resim : 4Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.