Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli gelecek

Meteorolojinin kar yağışı uyarısının ardından il il hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. İşte güncel tablo...

Meteoroloji uyardı! Çok kuvvetli gelecek

Meteorolojinin yarın öğleden sonraya kadar kar yağışının devam edeceği uyarısının ardından vatandaşlar yurt genelinde hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İşte il il detaylar...

ANKARA: 1, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif kar yağışlı.

İSTANBUL: 4, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli kar sağanakları şeklinde olması bekleniyor.

İZMİR: 9, Parçalı ve çok bulutlu.

KOCAELİ: 4, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE: 6, Parçalı ve çok bulutlu, iç ve yüksek kesimleri aralıklı kar yağışlı.

KIRKLARELİ: 4, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, kıyı kesimleri zaman zaman yoğun kar yağışlı.

MANİSA: 7, Parçalı ve çok bulutlu.

ADANA: 11, Parçalı ve çok bulutlu.

ANTALYA: 10, Parçalı ve çok bulutlu.

HATAY: 11, Parçalı ve çok bulutlu.

ESKİŞEHİR: 0, Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar hafif kar yağışlı.

KAYSERİ: -2, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif kar yağışlı.

KONYA: 0, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde doğusu hafif kar yağışlı.

BOLU: -2, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

KASTAMONU: -1, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ZONGULDAK: 2, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

SAMSUN: 4, Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Öğle saatlerinden itibaren yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

TRABZON: 3, Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, iç ve yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

RİZE: 2, Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, iç ve yüksek kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ERZURUM: -2, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli ve yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

KARS: -3, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli ve yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

VAN: 2, Aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli ve yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR: 3, Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, doğu kesimlerinde yağışlar yer yer kuvvetli.

GAZİANTEP: 5, Parçalı ve çok bulutlu.

SİİRT: 6, Aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, yağışlar yer yer kuvvetli.

ŞANLIURFA: 7, Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif kar yağışlı.