Metroda ayakta iki büklüm duran yaşlı kadın, genç adamdan kendi yerini vermesini isteyip oturdu. Sonrası metrodaki herkesi şok etti

Üzerindeki kıyafetler ve iki büklüm durması sebebiyle oldukça yaşlı olduğu tahmin edilen kadın, metroya binip genç bir adamın önünde durdu. Oturan adamdan kendisine oturması için yer vermesini istedi. Yaşlı bir kadını kırmak istemeyen adam, hemen kalkıp yerini ona verdi. Ancak durum çok başkaydı. Oturan yaşlı kadın metrodaki herkesi şaşkına çevirdi.

İşe ve okula gitmek için sıklıkla toplu taşıma kullananları yakından ilgilendiren görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

ELİYLE İŞARET ETTİ

Üzerindeki kıyafetler ve iki büklüm durması sebebiyle oldukça yaşlı olduğu tahmin edilen kadın, metroya binip genç bir adamın önünde durdu. Hiç konuşmadan genç adama, kendisine oturduğu koltuğu vermesi için eliyle işaret etti. Genç adam, hiçbir şey söylemeden hemen yerini verdi.

KANDIRILDI

İki büklüm duran yaşlı kadın kostümlü şahıs, bir anda başındaki başörtüsünü geriye doğru itince gerçek ortaya çıktı. Genç bir adam, kendisine oturacak yer bulabilmek için yaşlı kadın kılığına girmişti. Yaşlı kadın kostümünün altından çıkan genç adamı gören diğer yolcular da şok oldu. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.