Mevzular Açık Mikrofon'a birbiriyle kavgalı 2 isim gelmedi! Okan Bayülgen ve Oğuzhan Uğur anlattı

BabalaTV'de Mevzular Açık Mikrofon programıyla dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan Uğur'la ilgili Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü'nde "Mevzular Açık Mikrofon’a kimi çağırdıysan geldi. Gelemeyenler de birbirleriyle kavgalı olduğu için gelmedi. 2 kişi var çok önemli Türkiye medyasında. Birbirleriyle kavgalı, ikisi de gelmedi" dedi.

Mevzular Açık Mikrofon'a birbiriyle kavgalı 2 isim gelmedi! Okan Bayülgen ve Oğuzhan Uğur anlattı

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Oğuzhan Uğur, şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, opera sanatçısı Murat Karahan, İstanbul'daki tek iki Michelin Yıldızlı restoranı olan Şef Fatih Tutak Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde bir araya geldi.

"Daha samimi buluyorlar"
Oğuzhan Uğur,  BabalaTV'de yaptığı programların başarısıyla ilgili "Bu programda artık baktık ki konu çok başka bir yerde, insanlar çok özlemişler, soru sormayı çok özlemişler. Belki aynı soruyu bir başka gazeteci soruyor ama gazeteci yerine halkın sormasını tercih ediyorlar. Daha samimi buluyorlar" dedi. 

"Birbirleriyle kavgalı, ikisi de gelmedi"
Bayülgen "Mevzular Açık Mikrofon’a kimi çağırdıysan geldi. Gelemeyenler de birbirleriyle kavgalı olduğu için gelmedi. 2 kişi var çok önemli Türkiye medyasında. Birbirleriyle kavgalı, ikisi de gelmedi." diye konuştu. 

"Bu programda konu artık çok başka bir yerde"
Uğur "Sen yıllardır Talk Show yapıyorsun abi. Konuklarını çağırdığın zaman ‘şu geliyorsa ben gelmeyeyim’ diyenler olmuştur. Sanatçı diğerine magazin haberleri yüzünden kırgın olabilir. Böyle bir seçenek olmasın diye 5 yıldır konuklarımı tek tek alırım. Bu programda konu artık çok başka bir yerde" sözlerine yer  verdi.