MGM İstanbul'u uyardı! 7 derece birden düşecek! Lodos ve fırtınaya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 5 il için uyarılarda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre hafta sonu sıcaklıkların artması ile lodos uyarısı yapıldı. İstanbul için üst üste uyarılar yapıldı. Batı ve Marmara bölgesinde çok kuvvetli rüzgarların olması bekleniyor.

MGM İstanbul'u uyardı! 7 derece birden düşecek! Lodos ve fırtınaya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava durumu raporuna göre İstanbul'da çok şiddetli rüzgarların olmasına karşı uyarılarda bulundu.  Yurdun doğu bölgelerinde yüksek kesimlerde kar yağışı beklenirken Batı ve Marmara'da ise şiddetli lodos görülecek, öğleden sonra ise yağış bekleniyor. 

Meteoroloji, 20 Kasım Pazar gününe ilişkin hava durumu raporuna göre Marmara ve Ege'de kuvvetli rüzgar etkili olması bekleniyor.  İstanbul dahil 5 il için de gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Edirne, Kırklareli, Muğla, Antalya ve Ayvalık çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Sabah ve gece saatlerinde yer yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor

Meteoroloji'den yapılan uyarıda, Marmara ve Ege'de rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.