MHP lideri Bahçeli: DEM'lenmiş siyasilere müsamaha yoktur

Manisa'da Cumhur Bizim Türkiye Bizim Temalı açık hava toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin." dedi. Bahçeli ayrıca yakın zamanda İzmir'de gerçekleşen korkunç taksici cinayetine ilişkin de "En ağır şekilde cezalandırılması ve bir daha güneş ışığı görmemelidir. Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması adalet mecburiyetidir" şeklinde konuştu.

MHP lideri Bahçeli: DEM'lenmiş siyasilere müsamaha yoktur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.

"MANİSA DEVLET YÖNETİMİNİN İLK DURAĞIDIR"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Mahalli idareler seçimlerine 54 gün kala sizlerleyiz. Kalbimiz Manisa ile bir çarpıyor. 31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, Manisa'mıza, milli birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

2019'da beka için milli karar çağrısı yapmıştım. Manisa'nın ehline emanet edileceğini söylemiştim; hamd olsun Manisa ehline emanet edildi. Manisa yanımızda durdu. Manisa'yı hizmetle kucakladık. Manisa tarihimizin canlı şahididir. Devlet yönetiminin ilk durağıdır. 16 şehzade Manisa'da sancak beyliği yapmıştır. İmparatorluk çınarının kökü Manisa'dan sulanmış, milli mücadele zaferi Manisa'da körüklenmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü sizlerin desteği ile taçlandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde korkuluklar yıkıldı. 

"MANİSA YİNE SEVDALILARINA KUCAĞINI AÇACAKTIR"

8 ay önce yine Manisa'ya sahip çıkıp sağlam iradeyi seçerek "istikrar sürsün Türkiye büyüsün" tercihinde bulundunuz. 31 Mart'ta da yerel seçimlerde de inanıyorum ki Manisa yine sevdalılarına kucağını açacaktır. Varlığına ve birliğine ipotek koydurmayacaktır.

31 Mart'ta sandığa gidecek misiniz, sandığa sahip çıkacak mısınız, geleceğinize sahip çıkacak mısınız, huzurunuza sahip çıkacak mısınız, Cumhur İttifakı'na destek çıkacak mısınız? Madem evet diyorsunuz, sayın Cengiz Ergün'ü bir kez daha iradenize emanet ediyorum.

Manisa'da demlenmiş siyasi eylemcilere müsaade yoktur. Manisa'nın tamamının hizmetine talibiz. 

Belediye adaylarımızın alayını birden sizlerin onayına sunuyorum. Soruyorum sizlere; vakti geldiğinde sandığa gidince Cumhur İttifakı'na destek verecek misiniz? Değerli adaylarımıza oy verecek misiniz?

31 Mart'ta bir miyiz, beraber miyiz, Cumhur İttifakı'nı yükseltiyor muyuz, belediye adaylarımızın arkasında duruyor muyuz?

Entrika siyaseti ile hizmet siyasetini aynı kalıba sokamayız. MHP olarak amacımız vatandaşlarımıza müreffeh hayat sunmak. Bölücülerle demlenip Manisa'nın önünü kesmeye çalışanların her türlü çirkefliği yaptığını görüyor omurgalarını kırmak için Kuvayı Milliye ruhuyla direniyoruz. Maksadımız Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerini gerçekleştirmektir.

31 MART'TAN SONRA HİZMET KERVANI HIZLANACAK

Hizmet kervanımız 31 Mart'tan sonra hızlanacak. Belediye sorumlulukları kentsel altyapı sorunlarını çözmek değildir. Yalnızca temizlik, itfaiye, zabıta, ağaçlandırma değildir. Belediye demek insan onuruna, hayat ve varlığına haysiyetli muamele demektir. Gözyaşlarını silmeyen, ihtiyaç sahiplerini gözetmeyen belediye gerçek manada görevini yerine getirmiş sayılmaz.

Bizim için vatandaşın huzuru, refahı, güveni her şeyden önceliklidir. Milletin desteği olmadan hiçbir siyasi hedef başarıya ulaşamaz. Yüksek hedeflere varamaz. En büyük arzumuz milletimizi her açıdan layık olduğu şekilde temsil etmektir. Her insanımızın beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz.

HER İNSANIMIZIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

Hep birlikte başaracağız çünkü Manisa bizim, Türkiye hepimizin. Kaybedecek zamanımız yoktur, işimiz de pek çoktur. Manisa'yı daha parlak geleceğe taşımak için çok çalışacağız, herkese elimizi uzatacağız. Her insanımızın gönlüne gireceğiz. Manisa'ya hizmeti şeref bileceğiz. Çağdaş, insan merkezli her bir vatandaşımıza aynı gözle bakan belediyecilik anlayışı ile geleceği kavrıyoruz. Manisa'yı yükselen değer haline getirmek için geceyi gündüze katıyoruz.

TAKSİ ŞOFÖRÜMÜZ NAMERTLİKLE VURULDU VE HAYATTAN KOPARILDI

31 Ocak'ta temiz kalpli taksi şoförümüz arabasına aldığı cani tarafından namertlikle vuruldu ve hayattan koparıldı. DEM'ci bu caninin cinayetten sonra herkese güvenmeyeceksiniz sözü de kameralara yansıdı. Taksi şoförümüze Allah'tan rahmet diliyorum.

KATİL VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILMALI

Türkiye'nin huzurunu kaçırmak için faal halde olan alçakların başına dünyayı yıkmalıyız. Casuslar, Türkiye düşmanları, namus yoksunları kara propagandalarına devam etseler de birbirimizin can evi olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Kötümserliğe teslim olmayacağız. Milli birliğimizden taviz veremeyeceğiz. Teröre acımaktan bahsedilemez. En ağır şekilde cezalandırılmaları beklentimdir. Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. Toplum dizeninin sakatlanması için şiddetli operasyonlar yapılmakta.

TBMM'de Hatay vekili Atalay hakkında Yargıtay kararı okunurken ahlak ve ölçüye sığmayan protesto gösterileri demokratik hak olarak gösterilemez. Atalay Gezi Parkı davasında hüküm almıştır. Bu kararın uygulanmasından başka seçenek kalmamıştır. AYM tarihi hatanın faili olarak hak ihlali kararı vermiş ve tartışmaların fitilini ateşlemiştir. Nerede bir suçlu varsa, Türkiye'ye kim husumet beliyorsa AYM onların hizasında ve onların lehine hak ihlali kararını cömertçe açıklamaktadır. 

ÖZGÜR'E SAHİP ÇIKIN, DEM'LENMİŞ SİYASETTEN UZAKLAŞMASINI TEMİN EDİN

Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin. Allah ülkemizi zillet ittifakından korumuştur. Verilmiş sadakamız varmış. Dün kucakladıklarına bugün kulp takanlara yerel yönetimde yetki vermek yıkımdır. Manisa yıkımın değil yükselişin yanındadır. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek. Sizlerin huzuru için çabalayacağız.

Manisa’da sahte demokratlara, yalan bezirganlarına, yıkım elebaşlarına, DEM’lenmiş siyasi eyyamcılara müsamaha yoktur, müsaade yoktur, mükafat yoktur.

Cumhur İttifakı’nın birbirinden değerli belediye başkan adaylarıyla Manisa’nın tamamının hizmetine talibiz.

Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsilen Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları çok değerli isimlerden müteşekkildir ve şunlardan ibarettir:

Alaşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Türk’tür.

Kula Belediye Başkan Adayımız Sayın Hüseyin Tosun’dur.

Salihli Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeki Kayda’dır.

Sarıgöl Belediye Başkan Adayımız Sayın Necati Selçuk’tur.

Selendi Belediye Başkan Adayımız Sayın Nurullah Savaş’tır.

Turgutlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Yunus Oğan’dır.

AK Parti’yi temsilen Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları da şu değerli isimlerden oluşmaktadır:

Ahmetli Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Alhan’dır.

Akhisar Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer İşçi’dir.

Demirci Belediye Başkan Adayımız Sayın Erkan Kara’dır.

Gölmarmara Belediye Başkan Adayımız Sayın Kamil Öz’dür.

Gördes Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammet Akyol’dur.

Kırkağaç Belediye Başkan Adayımız Sayın Fevzi Ok’tur.

Köprübaşı Belediye Başkan Adayımız Sayın Regaip Topuz’dur.

Saruhanlı Belediye Başkan Adayımız Sayın Ekrem Cıllı’dır.

Soma Belediye Başkan Adayımız Sayın Egemen Bülent Türkmen’dir.

Şehzadeler Belediye Başkan Adayımız Sayın Yavuz Kurt’tur.

Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Çerçi’dir.