Miray Daner ve Serenay Sarıkaya'dan müzik ziyafeti

Nejat İşler ve Boran Kuzum’la başrol oynadığı “Saygı” dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Miray Daner, eski sevgilisi Kubilay Aka’yla barıştı mı?

İnternet dizisi “Saygı”da Nejat İşler ve Boran Kuzum’la başrol oynayan Miray Daner, Zincirlikuyu’da bir AVM’den çıkarken görüntülendi. Daner, İbrahim Selim’in YouTube programının çekimine katıldı.

21 yaşındaki oyuncu yeni dizisi “Saygı” hakkında konuştu. Miray Daner, rol arkadaşlarını övdü. Daner’in “Vatanım Sensin” dizisinin ardından ikinci kez partneri olan Boran Kuzum’la sık sık aşk yaşadığı iddiası gündeme geliyor. 

Boran Kuzum geçen hafta Miray Daner’le ilgili bir paylaşım yapmış ve altına “Yol arkadaşım. Bu kadar kısa zaman içinde seninle yeni bir hikâye anlatıyor olmak benim için şans. En savunmasız olabildiğimiz oyun alanımızda beni güvende hissettirdiğin için, her sahneyi varolanın çok üstüne çıkarmamızı sağladığın için ve her şeyden önemlisi eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim” mesajını atmıştı. 

Miray Daner, Boran Kuzum’a şu cevabı vermişti:

“Boran’ım. Benim canım... Ruhu özel, yüreği güzel yol arkadaşım... Yollarımızın bir kez daha kesişmiş olması benim için en büyük şans... En zor anlarda arkama her yaslandığımda şüphesiz orada olduğunu bilmek her zaman bana güç verdi. Konuşmaya gerek kalmaksızın bakışlarınla her daim benimle konuştuğun, yaptığımız işe tüm inancınla yüreğini koyduğun ve bir kez daha bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. İyi ki sen...”

Öte yandan genç yıldıza yeniden barıştığı iddia edilen eski sevgilisi Kubilay Aka’da soruldu. “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, geçen ay korona virüse yakalanmış ve bir süre setlerden uzak kalmıştı.

Öte yandan Miray Daner’in konuk olduğu İbrahim Selim’in programını izleyenler arasında Serenay Sarıkaya da vardı. Sesinin güzelliğiyle tanınan Sarıkaya, “Dilek Taşı” şarkısını seslendirdi.