MKE Ankaragücü – İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Çarpışan iki futbolcu hastaneye kaldırıldı

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında oynanan MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanan maçta korku dolu anlar yaşandı. Bir pozisyonda MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir ile İstanbulsporlu Ali Kaan Gültekin çarpıştı. Ertaç’ın hareketsiz kalmasıyla yürekler ağza geldi. İki futbolcu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Trendyol Süper Lig’in 28.haftasında, MKE Ankaragücü Eryaman Stadyumu’nda İstanbulspor’u konuk etti. Müsabakanın 38.dakikasında korku dolu anlar yaşandı.

İKİ FUTBOLCU ÇARPIŞTI

İstanbulspor yarı sahasından atılan uzun topta ceza sahasına çıkarak müdahale etmeye çalışan MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir, İstanbulspor’dan Emir Kaan Gültekin ile çarpıştı.

MKE Ankaragücü – İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Çarpışan iki futbolcu hastaneye kaldırıldı - Resim : 1

ERTAÇ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Pozisyon sonrası hakem Muhammet Ali Metoğlu, Ertaç Özbir’e kırmızı kart gösterdi. Ertaç yerden kalkamayınca sağlık ekipleri oyun alanı içine girdi.

MKE Ankaragücü – İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Çarpışan iki futbolcu hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

İKİ FUTBOLCU HASTANEYE KALDIRILDI

Müdahale edilen Ertaç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, Emir Kaan Gültekin sedyeyle kenara geldi. Emir Kaan daha sonra oyuna devam edemedi ve Emrehan Gedikli oyuna dahil oldu. Emir Kaan da hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan müsabaka 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

MKE Ankaragücü – İstanbulspor maçında korku dolu anlar! Çarpışan iki futbolcu hastaneye kaldırıldı - Resim : 3