MKE Ankaragücü’nden Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün Fenerbahçe'yi konuk edecek MKE Ankaragücü, maç öncesi hakem kararları hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, “114 yıllık İmalat-ı Harbiye’nin takımı olarak, ayrıcalık değil her kulüp için, her karşılaşmada ‘adalet’ istiyoruz” denildi.

MKE Ankaragücü’nden Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması!

MKE Ankaragücü’nden yapılan yazılı açıklamada, yapılan hakem hatalarının Türk futbolunda kaotik bir hal yarattığı belirtildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Türk futbolu, her karşılaşmada yapılan skandal hatalarla daha da kaotik bir hal almaya devam ediyor. Bu seviyede güven erozyonunun yaşandığı bir dönemi futbolumuzda asla hatırlamıyoruz. Son günlerde özellikle Anadolu kulüplerinin aleyhine yapılan hakem hataları, bizi bu açıklamayı yapmaya zorunlu kıldı. Futbolu yönetenlere; Türk futbolunun birkaç takımdan ibaret olmadığını, her kulübün çok değerli ve eşit şartlarla mücadele etme hakkına sahip olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. 114 yıllık İmalat-ı Harbiye’nin takımı olarak, ayrıcalık değil her kulüp için, her karşılaşmada ‘adalet’ istiyoruz.”

MKE Ankaragücü’nden Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması! - Resim : 1