Ünlü oyuncudan korkutan cinsel ilişki itirafı! Doktor yasaklamış

Ünlü Amerikalı oyuncu Sarah Hyland katıldığı televizyon programında izleyicilerin hiç beklemediği bir açıklama yaparak doktorunun koyduğu cinsel ilişki yasağı nedeni ile nişanlısı ile 3 ay boyunca birlikte olmadığını açıkladı.

Ünlü oyuncudan korkutan cinsel ilişki itirafı! Doktor yasaklamış

Modern Family'de ki Haley Dunphy rolü ile adını milyonlara duyuran Sarah Hyland, nişanlısı Wells Adams olan ilişkisindeki cinsel sorunları itiraf etti. Sarah Hyland canlı yayında yaptığı itiraflar hayranlarının üzerinde şok etkisi yaptı.

The Joy of Sex programına katılan güzel oyuncu Sarah, sağlık nedenlerinden dolayı doktorların kendisine cinsel ilişkiye girmeyi yasakladığını söyleyerek hayranlarını şaşırttı. 

Ünlü oyuncudan korkutan cinsel ilişki itirafı! Doktor yasaklamış - Resim : 1

İki kez böbrek nakli olmak zorunda kalan genç ve güzel oyuncu Sarah, bu kez özel hayatını etkileyecek kadar ileri giden sağlık sorununun ne olduğunu anlatmadı. 

Sarah, böbrek sorunu nedeniyle 2012'de ilk böbrek naklini olmuştu. 2016 yılında babasının böbreğini alan Sarah'ın vücudu babasının böbreğini kabul etmeyince zor günler yaşamış ve bir süre diyalizle bağlı kalmıştı.

Sarah Wells ile ilişkisinin ikinci yılında Wells'ten evlenme teklifi alan genç oyuncu yine magazin gündemine oturmuş, ünü çift koronavirüs salgını nedeni ile düğünlerini iptal ederek  2022 yılına ertelemişti.