Motosikletli kurye gibi uyuşturucu ticareti! Önünü kesen ekiplerce yakalandı

Küçükçekmece'de ihbar üzerine takibe alınan madde satıcısı, motosikletiyle polislerden kaçtı. Şahsı yakalayan polisler, yaptıkları aramada satılmaya hazır uyuşturucu maddeler ve nakit para ele geçirdi.

Motosikletli kurye gibi uyuşturucu ticareti! Önünü kesen ekiplerce yakalandı

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motosikletli bir şahsın uyuşturucu madde ticreti yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Takibe alınan motosikletli Y.H., polisten kaçmaya çalışırken, Gültepe Mahallesi'nde durdurularak yakalandı. Y.H.'nin üzerinde yapılan aramada satışa hazır 26,3 gram eroin, uyuşturucudan elde edildiği belirlenen 4 bin 555 TL ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen bir cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin verdiği ifadeden yola çıkılarak evinde yapılan aramada ise, satışa hazır 1 kilo 867 gram eroin, 604 adet kilitli poşet, uyuşturucudan elde edildiği belirlenen 14 bin 50 TL olmak üzere toplamda 609 parça halinde 1 kilo 893.3 gram eroin maddesi ile 18 bin 605 TL ele geçirdi.

Şüphelinin, "uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçlarından kaydı olduğu belirlendi. Y.H., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu "madde imal ve ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.