Müge Anlı'nın Güneş Tutulması ritüeli izleyenleri şaşırttı! "Kötü ruhları kovmak için..."

Güneş tutulması bugün 12.40 itibarıyla başladı. Müge Anlı Güneş Tutulması için yayına teneke ile çıktı. "Güneş tutulmasında kötü ruhları kovmak için teneke çalınır" diyen Müge Anlı, izleyenleri şaşırttı.

Müge Anlı'nın Güneş Tutulması ritüeli izleyenleri şaşırttı! "Kötü ruhları kovmak için..."

Ülkemizden de izlenebilecek olan Güneş tutulması 12.40 itibarıyla başladı. atv ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı yayına teneke ile çıktı. Anlı, "Güneş tutulması başlayınca kötü ruhları kovmak için teneke çalacağız" diyerek yaptığı ritüel ile şaşırttı. 

Müge Anlı Güneş tutulması için neden teneke çaldı?

Müge Anlı günlerdir güneş tutulmasına hazırlandığını ifade ederek kendi güneş ritüelini canlı yayında gösterdi. "Batıl inanç tabii bunlar ama ben severim böyle şeyleri" diyen Müge Anlı elindeki tenekeyi çaldı.Müge Anlı konuşmasında "Siz bilmiyor musunuz bunu? Kötü ruhları kovmak için teneke çalınır" dedi.

"Müge Anlı teneke çaldıysa bir bildiği vardır" 

Müge Anlı'nın bu halleri sosyal medyada gündem oldu. Ünlü sunucuyu görenler "Müge çaldıysa tenekeyi bir bildiği vardır" yorumlarında bulundu. "Güneş tutulmasını biz de buradan izleyeceğiz" diyen Müge Anlı açıklamasında "Ben kaç gündür buna hazırlanıyorum. Tabii çıplak gözle bakmayın, bak nalburdan kaynak camı almışlar bizimkiler, bununla bakacağız" diyerek tekrar teneke çaldı.

Müge Anlı'nın Güneş Tutulması ritüeli izleyenleri şaşırttı! "Kötü ruhları kovmak için..." - Resim : 1