Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli 'Barbie' çılgınlığına ateş püskürdü! "Kudurdu insanlık"

Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabından 'Barbie' çılgınlığına tepki gösterdi. Verimli, “Kudurdu insanlık” diyerek “Ergenlik öncesi ve ergenlikte Beden Algı Bozukluğu (BDD) tetikleme ihtimali olabilir!” uyarısında bulundu.

Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli 'Barbie' çılgınlığına ateş püskürdü! "Kudurdu insanlık"

Prof. Dr. Arif Verimli, sosyal medya hesabından 'Barbie' çılgınlığına ateş püskürdü.

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında uzun süre yorumculuk yapan ancak bir süre önce programdan ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündem olmaya devam ediyor. Ünlü Psikiyatrist Arif Verimli son olarak 'Barbie' çılgınlığına ateş püskürmesiyle gündem oldu.

Barbie filminin aylardır yapılan reklamlarının sosyal medyadaki boyutuna dikkat çeken Arif Verimli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya olmasa konunun ciddiyetini gerçekten anlamayacağım. İki erkek çocuk büyüttüğüm için hiç barbieleri olmadı, konuya yabancıyım. Tek derdimiz Barbie'ymiş gibi yine kudurdu insanlık.. Barbie bir kapitalizm ikonu olarak lüks içinde, sürekli harcama,sürekli süslü kıyafetler, hedonist bir yaşamı sunan ve ideal vücut ölçüleri ve ideal güzellik bu olmalı tehlikesi yaratabilecek bir karakter. Ergenlik öncesi ve ergenlikte Beden Algı Bozukluğu (BDD) tetikleme ihtimali olabilir! Belki de biz çok idealist kaldık, şimdilik bilemiyorum.."