Muharrem İnce, Barış Yarkadaş'a konuştu! CHP ile görüşmeler koptu mu? Cuma günü ne açıklayacak?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada CHP ile yapılan görüşmelerle ilgili "Görüşmelerimiz sürüyor. İddia edildiği gibi görüşmelerimiz kopmuş değil. Biz adaylık başvuruları alıyoruz" dedi. Yarkadaş "İnce'ye "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." tweetini de sordum. "Ne var cuma günü?" dedim. ‘Şimdilik bunu söyleyeyim’ dedi. O da bununla ilgili bir ayrıntı vermedi." dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

MUHARREM İNCE, BARIŞ YARKADAŞ'A KONUŞTU
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşen Barış Yarkadaş "Muharrem İnce'nin Genel Başkan olduğu Memleket Partisi bir grafik yayınladı. Memleket Partisi adaylarının 25 Ocak tarihine kadar başvurmaları gerektiğini söyledi. Ben de İnce'yi aradım. "Sayın İnce biz sizle geçen hafta konuştuğumuzda Özel ve CHP ile görüşmeler sürüyor demiştiniz. Bu herkes adaylığa başvursun" meselesi görüşmelerin koptuğunu mu ifade ediyor?" diye sordum. İnce "Hayır, görüşmelerimiz sürüyor. İddia edildiği gibi görüşmelerimiz kopmuş değil. Ancak biz başvuruları alıyoruz. Bugün 160 başvuru aldık, yarın da 300'e yakın müracaat bekliyoruz." dedi. Muharrem İnce'ye "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için." tweetini de sordum. "Ne var cuma günü?" dedim. ‘Şimdilik bunu söyleyeyim’ dedi. O da bununla ilgili bir ayrıntı vermedi. Benim edindiğim izlenim Özel'den son bir görüşme veya karar bekliyor. Kendisine bazı tekliflerin yapıldığını biliyorum. CHP ile görüşmeler olumlu sonuçlanmazsa daha önce dediğim gibi Mehmet Sevigen, Memleket Partisi'nin İBB adayı olacak.