Murat Boz, annesini aramayan Aslı Enver'e kırgın mı?

Murat Boz, geçtiğimiz haftalarda uçakta fenalaşıp hastaneye kaldırılan annesi Nedret Boz’u aramayan eski sevgilisi Aslı Enver’e kırgın mı?

Bilal Sonses imzalı “Can Kenarım” adlı yeni şarkısını piyasaya çıkaran Murat Boz, trafikte kameralara takıldı.

Ünlü popçu, geçen aylarda “Magazin Hattı”na “O Ses Türkiye”de kendisinin şampiyon olacağını savunmuş ve Seda Sayan’a espriyle karışık meydan okumuştu. Murat Boz, yarışmanın finalinde Seda Sayan’ın şampiyon olmasını değerlendirdi.

Murat Boz’un annesi Nedret Boz, geçen haftalarda Amsterdam’dan dönerken uçakta fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Murat Boz’un eski sevgilisi Aslı Enver ise bir dönem çok yakın olduğu Nedret Boz’u aramamıştı. Murat Boz’a “Aslı Enver’e kırgın mısınız?” diye soruldu.

Murat Boz, bayi toplantısı filminin galasına katıldı. Yakışıklı popçunun poz verirken bir ara ayağı takıldı.

Ünlü popçunun Sevgililer Günü’nde piyasaya çıkardığı “Can Kenarım” şarkısının klibindeki üstsüz görüntüleri çok konuşulmuştu. Murat Boz, müzik piyasasında iyi işlerin yapıldığını savundu. Ünlü popçu eski sevgilisi Aslı Enver’le ilgili soruları ise yine yanıtsız bıraktı.

4 ay sonra birbirlerini sildiler

öte yandan Murat Boz, sosyal medyadan takip ettiği Aslı Enver’i ayrıldıktan 4 ay sonra sildi. Aslı Enver’de Boz’a aynı hareketle karşılık verdi.