Murat Sancak’tan TFF ve kurullarına istifa çağrısı!

Eski Adana Demirspor kulübü başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kurullarını, istifaya davet etti.

Murat Sancak’tan TFF ve kurullarına istifa çağrısı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’daki başkanlık görevini Metin Korkmaz’a devreden eski başkan Murat Sancak, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımla, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve kurullarını, istifaya davet etti.

Sancak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Güçlünün TFF'si, emirle karar veren disiplin kurulu, çeteleşmiş MHK, adil karar veremeyecek tahkim, futbol severler nezdinde yok hükmündesiniz artık. Ben daha önce söylemiştim, seyirci sahaya inmemeli, inerse futbolcu refleks olarak karşılık verir. 4 büyük kulüp için de söylemiştim, benim görüşüme katılıyorsan disiplin talimatını değiştirir ondan sonraki olayları o karara göre sonuçlandırırsın, önceden olmuş bir disiplin suçu öncekiler gibi karara bağlamak ve müteakip eden salı günü sevk ve ilk perşembe günü karar vermek mecburiyetiniz varken, keyfi olarak 13 gün sonra sevk etmek ve üstelik tedbirsiz olarak karar vermeniz, ne kadar korkak ve eyyamcı olduğunuz ortaya çıkmıştır.

Murat Sancak’tan TFF ve kurullarına istifa çağrısı! - Resim : 1

“FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMESİN YA DA KUPA MAÇINI OYNASIN DİYE ŞİRİNLİK YAPIYORSANIZ, NE FENERBAHÇE CAMİASI YUTAR, NE DE FUTBOLSEVERLER”

Misyonunuzu tamamladınız, gitmiyorsanız, sizin yöneticilerinize sesleniyorum, onuru şerefi olan bu yönetimde kalmaz, kalan sizler de bu trajikomik karara ortaksınız. Fenerbahçe büyük camiadır, onları da töhmet altında bıraktınız, bu yanlış karar da onları rahatsız eder. Fenerbahçe ligden çekilmesin ya da kupa maçını oynasın diye şirinlik yapıyorsanız, ne Fenerbahçe camiası yutar, ne de futbolseverler.

“DÜŞÜN FUTBOL CAMİALARININ YAKALARINDAN”

TFF ve tüm kurullarını istifaya davet ediyorum. Düşün futbol camialarının yakalarından, bütün futbol takımları yöneticilerine, bu liglerde figüran olmayın, sesiz kalırsanız, siz de figüran olarak kalacaksınız… Bir futbol sever açıklaması."