Dizideki tüm sırrını açıkladı! Hilal Altınbilek'ten izleyiciyi şaşırtan açıklama

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi ünlü isimlerle rol alan Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova’nın perde arkasındaki sırrı açıkladı kendisiyle ilgili şoke eden sözler söyledi

Dizideki tüm sırrını açıkladı! Hilal Altınbilek'ten izleyiciyi şaşırtan açıklama

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi ünlü isimlerle rol alan Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova’nın perde arkasındaki sırrı açıkladı kendisiyle ilgili şoke eden sözler söyledi. 

Dizinin final yapacak dedikodularına yerini sezon finali yaparak son veren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel oyuncusu diziyle ilgili ve kendisinin canlandırmış olduğu Züleyha karakteriyle ilgili seyircinin ağzını açıkta bırakacak sözler söyledi. 

Güzelliğiyle baş döndüren, başarılı oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinin arka planında yaşananları anlattı.

Hilal Altınbilek anlattıklarıyla seyircinin ağzını açık bıraktı.

Dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek zamanla değişen karakterle ilgili şu ifadelere yer verdi;

Geçişlerde gerçekten ben bunun geçişini nasıl yapacağım diye üstünde düşündüğüm çok fazla konu oldu. Fakat bir şekilde kendimi şöyle ikna ettim, hayatta insanın başına her şey geldiği için, ummadığı şeyleri yaşadığı için, ayak uydurabildiği için. Ben de hayatın o noktasından bakarak, o değişikliği role de karaktere de yansıttım diye düşünüyorum”

“Bu sene dönüşüm senesiydi”

Kendisiyle ilgili en iyi sahnesi sorulduğunda ise Altınbilek; “Özellikle bu sene o kadar dönüşüm senesiydi ki karakter için. Sizin hiç öyle görmediğiniz bir şey, benim için haftalarca düşündüğüm bir sahne olabiliyor. O yüzden izleyiciye sorarsak, herhalde Yılmaz’ın ölümünden bahsederler. O gerçekten zor bir sahneydi. Ama benim için en iyi sahne Züleyha’nın Hünkar’ın elbiselerini giydiği sahnedir. Orada kendisine geliyordu”