Ramo dizisi engellendi mi?

Dün akşam ikinci bölümü yayınlanan Ramo dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından dizinin Twitter'da engellendiğini iddia etti. Yıldırım, "Twitter'da engellendiğimizin kanıtıdır" diyerek görseller paylaştı.

Ramo dizisi engellendi mi?

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in olduğu Ramo dizisi hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi olan Murat Yıldırım, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak dizinin Türkiye'de engellendiğini iddia etti.

İki farklı görsel paylaşan Murat Yıldırım, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter'da engellendi! Yurt dışından Türkiye trend listesinde bütün gece yüksek ilgi gördüğü ispatlanırken, Türkiye ortamında görülmesi engellendi! Aşağıda da ispatı. Reytinglerde bizi 1. yapan seyircimize boyun borcumdur..." ve "Dün gece Twitter da engellendiğimizin kanıtıdır. Benim çabamda bizi reytinglerde 1. yapan seyirciye saygım ve ekibimin hakkını aramaktır, sevgi ve saygıyla..." notlarını düştü.

Ramo dizisi engellendi mi? - Resim : 1

Ramo dizisi reytingleri

Ramo dizisinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümü, FOX Ana Haber ve yine FOX'ta yayınlanan Kadın dizilerini geride bırakarak zirveye yerleşti. Ramo dizisinin ilk bölümünde ise Kadın dizisi birinci, FOX Ana Haber ikinci ve Ramo üçüncü olmuştu. Ramo ikinci bölümüyle zirveye yerleşti.