Mustafa Sandal'ın yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı

Mustafa Sandal, “Pop müzikte neden eskisi gibi büyük patlama yapan hit şarkılar çıkmıyor?” sorusuna hangi çarpıcı bir yanıt verdi? Eski eşi Emina Jahovic’in çocuklarının nafakasını ödemediği için mahkemeye verdiği sandal, yeni arabasına ne kadar para ödedi?

Mustafa Sandal Etiler’de bir AVM’den çıkarken “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Fanatik Beşiktaş taraftarı olan ünlü popçu, Sergen Yalçın’ı övdü. Şampiyonluk kutlamalarında sahne de alan Sandal, Beşiktaş’ın 100. yılında “Hadi Hisset” adlı besteyi yaptığını hatırlattı.

Bir soğuk çay markasının yüzü olan ünlü popçu, yeni projelerinden bahsetti. 51 yaşındaki Mustafa Sandal, “Pop müzikte neden eskisi gibi büyük patlama yapan hit şarkılar çıkmıyor?” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Sporunu aksatmamaya çalıştığını belirten Mustafa Sandal, pandemi nedeniyle tüm dünyanın büyük bir travma yaşadığını vurguladı. Eski eşi Emina Jahovic’in çocuklarının nafakasını ödemediği için mahkemeye verdiği Sandal’ın 1 milyon 700 bin TL’lik yeni arabası da dikkat çekti.