Nagehan Alçı sessizliğini bozdu! Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği iddia edilen nafaka miktarıyla ilgili konuştu!

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı evliliklerini bitirme kararı aldı. Bu haberin ardından pek çok haber sitesinde Alçı'nın istediği nafaka miktarı konuşuldu. İddialara yönelik ünlü gazeteci "Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak." sözleriyle dikkat çekti.

Nagehan Alçı sessizliğini bozdu! Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği iddia edilen nafaka miktarıyla ilgili konuştu!

Aldıkları mahkeme kararı nedeniyle Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşanma haberleri yapılmamıştı. Ancak bazı haber siteleri mahkeme kararına rağmen Alçı'nın istediğini iddia ettiği nafaka miktarını yazdı.  Alçı konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

MAHKEME KARARIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Nagehan Alçı boşanma süreciyle ilgili ilk kez sosyal medyada açıklama yaptı.

 Boşanmalarıyla ilgili iddiaları yanıtlayan Alçı şunları yazdı:

"Rasim’le uzlaşıp, anlaşarak evliliğimizi bitirme kararı aldık. O benim her zaman yüreğine ve aklına güvendiğim dostum ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece saygılı olmalarını rica ediyorum..

Boşanma sürecimizle ilgili mahkemeden yayın yasağı çıkmıştır. 10 yaşındaki çocuklarımızın sağlığını da ilgilendiren bu hassas konuda yalan yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız suç duyurusunda bulunacaktır."

Nagehan Alçı sessizliğini bozdu! Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği iddia edilen nafaka miktarıyla ilgili konuştu! - Resim : 1